Varför Släpp sargen! En podd om framtidens chef?

Vi vill bidra med ovärderlig kunskap för den som är rookie inom ledarskap och HR, och väntade sanningar för den som är för erfaren för att veta bättre. 

I korta, krispiga och hjärtliga samtal intervjuar Cecilia Holmblad högaktuella och relevanta personer kring ledarskapets dimensioner. Gästerna delar med sig av drivkrafter, syn på ledarskap och om att våga släppa sargen och pröva nya moderna arbetssätt.

Winningtemp_RGB Mörklila-3
Sponsor

Vem står bakom podcasten?

HR tech företaget Winningtemp som sedan 2014 har utvecklat en AI-baserad plattform som mäter faktorer som påverkar medarbetarengagemang, psykisk hälsa och arbetstillfredsställelse för att ge konkreta förslag på åtgärder. Målet är att bidra till välmående och produktiva organisationer – över hela världen.

Vem är Cecilia?

Cecilia Holmblad

Cecilia Holmblad

Head of advocacy and KOL marketing relations

Cecilia Holmblad brinner för att sprida ordet kring hur innovation och teknologi kan förbättra samspelet mellan människor, och därigenom skapa lönsamma organisationer. Cecilia har själv en 10 årig bakgrund som HRchef. I sin nuvarande roll arbetar Cecilia för att skapa varumärkeskännedom och trovärdighet för HR tech företaget Winningtemp.

”Min ambition med podden är att inspirera till nya infallsvinklar. Många har nog upplevt mig som en udda fågel i den traditionella HR-världen - därför är det extra kul att idag få jobba med att inspirera folk till att just utveckla sitt ledarskap våga ifrågasätta beprövade metoder". 

Tips, idéer och intressanta tankar om podden

Kontakta mig gärna!

Kontakta Cecilia