Varför 'SLÄPP SARGEN!'?

HR genomgår en av de största förändringarna på många decennier då avancerad teknologi är mer tillgängligt än någonsin tidigare. Med hjälp av artificiell intelligens och data kan vi nu arbeta aktivt för att mäta, analysera och till och med förutspå mänskligt beteende. Idag är det exempelvis möjligt att prediktera hur sannolikt det är att en person säger upp sig i ett visst team. I och med detta så ställs helt nya krav på HR och framförallt framtidens chefer!

I den här podcasten kommer vi att prata med personer som vågat utmana gamla sanningar inom HR/ledarskap genom att välkomna nya arbetssätt. Vi kommer att djupdyka i deras erfarenheter, både vad gäller utmaningar och framgångsfaktorer.

Häng på du med – tillsammans släpper vi sargen och ger oss ut i matchen!

 

Winningtemp_RGB Mörklila-3
Vår Sponsor

Vem står bakom podcasten?

Vi som står bakom den här podden heter Winningtemp! Sedan 2014 har vi utvecklat en AI-baserad plattform som mäter faktorer som påverkar medarbetarengagemang, psykisk hälsa och arbetstillfredsställelse för att ge konkreta förslag på åtgärder. Vårt mål är att skapa välmående och produktiva organisationer – över hela världen.

Vem är Cecilia?

Cecilia Holmblad

Cecilia Holmblad

HR Tech Evangelist

Cecilia Holmblad har nyligen tagit sig an ett uppdrag som HR Tech Evangelist på Winningtemp med fokus att sprida ordet kring hur innovation och teknologi kan förbättra samspelet mellan människor, och därigenom skapa lönsamma organisationer. Cecilia brinner för nya lösningar och under sina 10 år som HR-chef saknade hon själv ett forum som utmanade gamla sanningar inom HR. Därav föddes idén till podcasten ’Släpp sargen – en podd om framtidens HR.’

”Många kan nog uppleva mig som en udda fågel i den traditionella HR-världen. Kanske för att en utav mina största drivkrafter är att våga utmana status quo. Min ambition med denna podd är att inspirera dig med nya infallsvinklar för att vi tillsammans ska förstå utvecklingen och ta vara på spirande möjligheter.” 

Tips, idéer och intressanta tankar om podden

Kontakta mig gärna!

Kontakta Cecilia