WINNINGTEMP PRESENTERAR kostnadsfritt lärande

LUNCH & LEARN

Häng med, du också! 

Vi befinner oss just nu i omvälvande tider. Många etablerade sanningar ställs på sin ände och behovet av att hitta nya vägar är större än någonsin. Låt oss inspirera dig!

Vi bjuder in till lärande med högaktuella personer med syftet att bidra till inspiration och ta med dig konkreta verktyg ut i verkligheten. 

Varför borde du delta;

  • UTVECKLING - Låt oss bidra till din och företagets utveckling
  • VERKTYGSLÅDA - Du får konkreta tip att använda i vardagen
  • BOOST - En stunds inspiration och sällskap med likasinnade, vetgiriga personer

Vem borde delta:

ALLA (oavsett titel och eller dröm titel) har behållning av dessa innehållsrika lärotillfällen. Vi fyller löpande på med teman och tillfällen. Varje lunch & learn kommer att avslutas med 10 minuters frågestund.

***Obs varje tillfälle kräver en separat anmälan. Har du inte möjlighet att delta, anmäl dig ändå. Vi kommer att dela inspelningen efteråt och kan då också skicka länken till dig!

.

Er host

Cecilia Holmblad

Cecilia Holmblad

Head of advocacy and KOL marketing relations

Cecilia Holmblad

Cecilia Holmblad brinner för att sprida ordet kring hur innovation och teknologi kan förbättra samspelet mellan människor, och därigenom skapa lönsamma organisationer. Cecilia har själv en 10 årig bakgrund som HRchef. I sin nuvarande roll arbetar Cecilia för att skapa varumärkeskännedom och trovärdighet för HR tech företaget Winningtemp.

”Konceptet Lunch & Learn skapades i samband med utbrottet av corona. Vi vill stötta ledare genom att erbjuda en dusch av relevanta och högaktuella ämnen i ett digitalt, okonstlat format". 

Kontakta Cecilia

Lämna oss idéer och förslag