Money-back-heather

Bibehåll arbetsglädjen med rätt verktyg för distansledarskap. Testa 90 dagar utan risk.

Winningtemp hjälper ditt företag att öka medarbetarengagemang och produktivitet med stöd av artificiell intelligens. Vår ledande Performance Management-plattform ger dessutom ett kraftfullt stöd för distansledarskap och remote working.
Testa Winningtemp i 3 månader och få pengarna tillbaka om plattformen inte passar dina affärsbehov.

Kontakta mig. Jag vill veta mer
Full installation. Ta del av våra premium-funktioner.

Riskfritt med vår återbetalnings-garanti. Vad är haken?

För att vara helt ärlig, det finns ingen hake.

Vi har en stark övertygelse om att det bästa sättet att visa dig hur vi kan skapa högpresterande team är genom att... visa dig! Syftet med erbjudandet är alltså att ge dig möjlighet att uppleva vår AI-baserade plattform.

Data visar att 95 % av våra kunder fortsätter att använda Winningtemp efter deras 3 månaders pilot.

Därför har vi beslutat oss för att erbjuda en återbetalningsgaranti om du inte vill fortsätta att dra nytta av plattformen efter 90 dagar.

Prata med vårt team och få en genomgång av plattformen idag!

Boka genomgång

winningtemp employee experience platform
Problemfritt. Vårt Customer Success team stöttar.

Vad får jag?

Du får en fullständig licens av Winningtemps plattform som du kan börja använda i din organisation. Det som erbjuds är precis vad våra +100k användare nyttjar - den fullständiga versionen av vad de anser är den bästa lösningen.

Winningtemp är molnbaserat, så din IT-avdelning behöver inte dedikera timmar för implementation. I snitt brukar våra kunder implementera Winningtemp på endast 1-2 timmar.

När det är gjort vägleder våra duktiga Customer Success Managers dig genom processen som syftar till att kickstarta Winningtemp i din organisation.

winningtemp employee experience platform
Inga dolda kostnader. Full transparens.

Vad kostar det?

Vi erbjuder en 100 % återbetalningsgaranti, vilket innebär att du inte behöver betala någonting om Winningtemp inte skulle fungera för din organisation.

Vi är dock övertygade om att du kommer fortsätta använda Winningtemp i flera år framöver. Om så är fallet fortsätter du betala i enlighet med den prisplan du initialt valde.

Winningtemp erbjuder tre olika prisplaner som är skräddarsydda till de behov och förutsättningar som er organisation har. Kolla vilken plan som passar era prioriteringar bäst.

Insights - winningtemp employee experience
Välj det bästa för dina medarbetare

En heltäckande plattform för medarbetarengagemang

Stöd dina chefer och hjälp dina medarbetare att nå sin fulla potential genom att stärka alla steg i deras medarbetarupplevelse. Winningtemps hybrid-plattform är vetenskapligt utvecklad för ett enda syfte – att få dina medarbetare att känna sig uppskattade och prestera på sin bästa nivå.

  • Temperaturmätning som tillåter dig mäta medarbetarnas välmående i realtid
  • Agil performance management som inkluderar 1:1s, målsättning med OKR och SMART, check-ins, employee recognition, etc. 
  • Smart Prediction som skickar förvarningar när det finns risk för personalomsättning
  • Ledarskapsutveckling